Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На сесії затвердили Програму «Відкриті кубки Львова» на 2016 рік

Вчора, 22 квітня, на сесії ЛМР було затверджено програму «Відкриті кубки Львова 2016». Розвиток та збільшення кількості спортивних заходів в місті є основним завданням Програми, в межах якої надаватимуть фінансову підтримку на проведення спортивних заходів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Це унікальна програма не лише для Львова, але і для інших міст в Україні. Ми цією програмою започатковуємо новий формат стосунку міста із спортивними федераціями. І намагаємося створити іміджеві спортивні події кожного місяця з тих чи інших видів спорту.

Місто є повноцінним гравцем і основним організатором Кубків з тих чи інших видів спорту.

Ми забезпечуємо покриття аж 70% від загальної кількості вартості організації Кубків. І чітко в програмі прописані стрічки видатків і норми витрат, які повністю проговорені із спортивним середовищем.

Програма також погоджена і винесена на обговорення громадською спортивною радою», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Збільшення кількості спортивно-масових заходів, підтримка спортивних федерацій в організації та проведенні відкритих кубків м. Львова з офіційно визнаних в Україні видів спорту і є основною метою програми “Відкриті кубки Львова“.

Дана програма – це конкурс на здобуття фінансової підтримки та співфінансування для проведення спортивних змагань - кубків Львова з офіційно визнаних в Україні видів спорту.

Учасниками конкурсу можуть бути спортивні федерації діючі на території м. Львова та Львівської області чи офіційно визнані місцеві осередки Всеукраїнських федерацій з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні.

Якщо в межах одного виду спорту на здобуття підтримки є одночасно спортивна федерація м. Львова та спортивна федерація Львівської області, то перевага при участі в конкурсі надається спортивній федерації м. Львова.

Обов`язковою умовою проведення змагань у рамках цієї Програми є забезпечення відеотрансляції заходу он-лайн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ