Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На в'їзді в Генічеськ встановили блокпост

При в'їзді в Генічеськ Херсонської області українські силовики виставили блокпост для огляду транспорту і перевірки документів.

Як повідомляє кореспондент Крим.Реалії, на блокпосту чергують співробітники поліції. Також тут перебувають озброєні бійці батальйону «Херсон» і полку Національної гвардії України «Азов».

«Проходять заходи щодо припинення провезення в місто вибухових речовин, зброї. Здійснюємо огляд транспорту, перевірку документів. В основному, більшу увагу приділяємо транспорту зі східних регіонів», – зазначив у коментарі для Крим.Реалії капрал поліції Баженов Богдан.

Під час перебування кореспондента Крим.Реалії на блокпосту, силовики вели себе коректно щодо водіїв.

Представники правоохоронних органів пояснили, що чергування здійснюватиметься цілодобово, перевіряють автотранспорт, що викликає підозру. За їхніми словами, в майбутньому планується розмістити на дорозі біля блокпосту бетонні плити.

Раніше глава Генічеської райдержадміністрації Херсонської області Олександр Воробйов повідомив, що в районі вживають заходів щодо посилення заходів безпеки, проводять роз'яснювальну роботу серед населення. Посилене патрулювання, на території району розташовані військові служби правопорядку, з прикордонною службою розроблена «дорожня карта» щодо посилення режиму контролю.

14 квітня в селищі Новоолексіївка Генічеського району стався вибух в автомобілі ВАЗ-2101 з одеськими номерами, припаркованому в громадському місці. Вибух, у результаті якого одна людина загинула і четверо отримали поранення, кваліфікований як терористичний акт. Організаторів вибуху поки не знайшли.

21 квітня в Генічеську біля входу в ринок стався вибух у магазині. За даними поліції, вибухнула граната, однак правоохоронці не кваліфікують подію як теракт.

Генічеський район Херсонської області розташований поблизу адмінкордону з Кримом, який з 2014 року анексований Росією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ