Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ні один губернатор не звертався до нас так часто, як Цимбалюк, – Балога

Ні один керівник області не звертався до нас так часто як Михайло Цимбалюк по вирішення проблем Львівщини, – про це нині, 31 березня, повідомив міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога у Львові під час спільного з ЛОДА засідання міжвідомчої робочої групи Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час наради розглянули чотири питання: ліквідація наслідків повені 2008 року, захист територій міста Червонограда та населених пунктів Сокальського району від підтоплень, пов'язаних з діяльністю підприємств «Львівугілля», подолання екологічних наслідків тривалого видобутку нафти та озокериту на території м. Борислава, а також стан реалізації комплексних проектів відновлення екологічної рівноваги та ландшафту, порушених гірничими роботами земель у зоні діяльності гірничо-хімічних підприємств області.

За словами Балоги, з перелічених питань дещо вдасться залагодити за місяць, деякі проблеми потребують до двох років на вирішення.

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк повідомив, що задоволений співпрацею з урядом. «Це команда професіоналів, яка реалізує програму Президента. Нарешті в область пішли кошти. Було виділено 100 млн грн. на дороги. Очікуємо ще на серйозну суму», – заявив Цимбалюк.

Він також додав, що МНС – чи не єдине міністерство, що направляє в область інвесторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ