Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший заступник міського голови Червонограда втратив посаду через "липовий" диплом

Учора, 15 вересня, відбулося засiдання сесiї міської ради Червонограда. На початку депутати ухвалили рiшення про звiльнення першого заступника мiського голови Володимира Кашуби. Про це повідомив офіційний сайт міської ради Червонограда.

Володимир Кашуба 13 вересня написав заяву на звiльнення у зв'язку iз невiдповiднiстю певних документiв. Зокрема, за словами керуючого справами виконавчого комітету Червоноградської міської ради Георгія Тимчишина (якого цитує сайт vishnevskij.com.ua) Володимир Кашуба написав заяву на звільнення, 13 вересня, після того, як у місті набула розголосу інформація про його фальшивий диплом. У серпні працівники УБЕЗ та СБУ вилучили у міській раді копії документів першого заступника мера. Зокрема, два дипломи про освіту – Львівського лісотехнічного університету та університету ім. І.Франка. Та серед документів архіву ЛНУ ім. І.Франка інформації про те, що там навчався Володимир Кашуба на спеціальності “Фінанси та кредит” не знайшли. Проводиться перевірка.

Потім депутати  міської ради Червонограда призначили Дмитра Балку першим заступником міського голови, який досі був заступником міського голови Червонограда.

Також депутати створили конкурсну комiсiю з вибору iнвестора для проведення робiт з будiвництва смiттєпереробного або смiттєспалювального заводiв у Червоноградi та затвердили Положення про порядок та умови проведення робiт. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ