Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємець з Львівщини обдурив державу на 64 тисячі гривень

Кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.209 Кримінального Кодексу України порушено відносно громадянина С., -- повідомляє відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що
громадянин С., перебуваючи на посаді директора приватного підприємства «С-Ж», зловживав службовим становищем з метою заволодіння бюджетними коштами. Він вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про понесені витрати під час проведення фінансово-господарської діяльності підприємства у сфері виробництва продукції рослинництва та подав до комісії при Управлінні агропромислового розвитку Золочівської РДА довідки з метою отримання бюджетного відшкодування. На підставі поданих документів з недостовірними даними ПП «С-Ж» незаконно отримало з державного бюджету кошти призначені для державної підтримки підприємств, що здійснюють виробництво продукції рослинництва .

В подальшому громадянин С., здобувши завідомо злочинним шляхом вказані кошти на загальну суму понад 64 тисячі гривень, з метою їх легалізації та надання їм видимості легального походження, впродовж 2007 року проводив фінансові операції цими коштами.

Ведеться розслідування та оперативне супроводження порушеної кримінальної справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ