Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польський перевізник запускає авіарейс зі Львова до Радома (Варшава)

Польський перевізник, авіалінія "SprintAir" відкриває нове сполучення з Міжнародного аеропорту "Львів" до Радома, міста в центральній Польщі, яке знаходиться на відстані 100 км від Варшави. Перший рейс заплановано на 23 червня, повідомив Фейсбук Аеропорту "Львів".

"Ми раді, що можемо запропонувати нашим пасажирам цей новий маршрут. Львів це прекрасне місто і привабливий напрямок подорожі для польських туристів. В свою чергу, мешканці України отримають зручне сполучення з Мазовше, серцем Польщі. Ми сподіваємося, що завдяки зручному розташуванню аеропорту в Радомі, яке дозволить легко потрапити в Варшаву, в поєднанні з доступними цінами квитків, рейси в обидві сторони користуватимуться великим попитом", - говорить Ярослав Хлопецкі, комерційний директор "SprintAir". 

33-містний літак Saab 340 авіалінії "SprintAir" літатиме на маршруті Львів-Радом в четвер та неділю (вказано місцевий час в Польщі)

RDO-LWO Чт. 18:50 – 21:05 -- Нд. 12:10 – 14:35
LWO-RDO Чт.. 21:35 – 21:35 -- Нд. 15:00 – 15:00

У зв'язку з запуском рейсів до Львова, авіалінія ввела в продаж збільшену кількість квитків за акційною ціною 149 злотих за переліт однієї особи в один бік. Промоакцією скористаються пасажири, які поїдуть в подорож до Львова в червні. Квитки на рейси "SprintAir" можна придбати на сайті перевізника – www.sprintair.eu. Бронювання та купівлю можна здійснити також за номером телефону Бюро обслуговування клієнта +48 22 212 55 77.

"SprintAir SA" - це польський авіаперевізник, який надає авіаційні перевізницькі послуги з 2003 року. Головний вид діяльності товариства - перевезення карго та чартерні перевезення.

З 2011 року "SprintAir" реалізує також пасажирські перевезення за розкладом на маршруті Зелена Гура-Варшава. Цього року перевізник відкрив також рейси з регіонального аеропорту Ольштин-Мазури в Краків, Берлін і Вроцлав. З Радома "SprintAir" літає на п'яти трасах: Гданськ, Берлін, Прага, Вроцлав та через кільканадцять днів - Львів. Флот перевізника складають 11 літаків Saab 340 та два літаки ATR- 72.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ