Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко похвалив львівських десантників. Їхні бойові операції в Луганську увійдуть в підручники

В підручники з військової майстерності увійдуть операції 80-ї бригади, які кілька місяців утримували Луганський аеропорт. Про це сьогодні, 3 жовтня, під час свого візиту у Львів повідомив президент України Петро Порошенко.

"Їхні позиції штурмували, а українські військові стримували і знищували терористів. Традиції українських десантників, я впевнений, заслуговують того, щоб увійти в підручники. Луганський аеропорт десантники 80-ї бригади покинули тільки після того, як отримали наказ після виконання бойового завдання. Ніколи десантники не відходили без наказу", - сказав Порошенко.

Він також додав, що війна не може бути виправданням за непроведення реформ. Він наголосив, що в першу чергу реформуватиме збройні сили. 

"Патріотизм і навички у вас є, необхідно забезпечити належним оснащенням. Треба вчитися і на помилках, які, на жаль мали місце. Саме військові зупинили навалу ворога, а час припинення вогню використовують для побудови фортифікаційних споруд. Армія зараз має найвищу довіру в суспільстві, цей рівнь довіри буде збережено", - сказав Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ