Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівникам Закарпатського вертолітного об’єднання повернули 1 млн. грн зарплати

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері постійно вживає заходи щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємств оборонно-промислового комплексу. Про це повідомив Микола Гуцуляк, прес-секретар прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Зокрема, Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України спільно із відповідними державними структурами добилася виконання вимог чинного законодавства щодо повноти і своєчасної виплати заробітної плати на оборонних підприємствах області.
Таким чином, заборгованість перед працівниками Державного підприємства «Закарпатське вертолітне виробниче об’єднання» погашено у повному обсязі, в цілому – на суму понад 1 мільйон гривень.

На виконання вимог подання Закарпатського спеціалізованого прокурора залишки заборгованості, – понад 500 тисяч гривень – нещодавно виплачені і надійшли на рахунки робітників, конституційне право на оплату праці яких поновлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ