Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Протягом року армія планує прийняти на озброєння 24 нові зразки зброї

24 нові зразки зброї та обладнання планує прийняти на озброєння армія протягом поточного року. Про це поінформував заступник міністра оборони Ігор Павловський.

За минулий рік, зазначив міністр оборони Степан Полторак, збройні сили придбали більше 4 тис. одиниць військової техніки та обладнання. Дані він озвучив, перебуваючи на інвестиційному оборонному форумі в Києві. Він зауважив, що цього року на технічні потреби планують витратити понад 10 млрд грн.

"Сьогодні бюджетом передбачено 11 млрд на озброєння, модернізацію військової техніки. Звичайно, що ці гроші дадуть можливість значно посилити потенціал Збройних сил України", - зазначив міністр оборони.

Як повідомляв 5.ua, ДК "Укроборонпром" підписав рішення про прийом на озброєння української армії БТР-4, адаптованих пiд німецькi двигуни Deutz за стандартами НАТО. Партія нових моторів буде використана для комплектації бронетранспортерів БТР-3, БТР-4 та новітніх бронеавтомобілів "Дозор-Б". До цього на техніку встановлювалися морально застарілі двигуни російського виробництва.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ