Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали поляка, який порушив кордон

На Львівщині прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Польщі, який пішки перейшов кордон. Повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, прикордонники відділу «Шегині» затримали 61-річного чоловіка, який незаконно перетнув українсько-польський кордон. Побачивши рух невідомої особи поблизу кордону, прикордонний наряд вирішив перевірити у чоловіка документи. В ході перевірки та опитування з’ясувалось, що громадянин прийшов із Польщі поза контролем, а при собі він мав внутрішній паспортний документ громадянина РП. Затриманий пояснив, що проживає в сусідньому польському населеному пункті, однак мети порушення кордону не назвав, мовляв заблукав. Стосовно дій чоловіка прикордонники склали документи справи про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 КУпАП, рішення прийматиме суд. В подальшому його буде передано польській стороні в рамках виконання Угоди про реадмісію осіб.

Зазначимо, що впродовж минулого 2016 року прикордонники Мостиського загону затримали 110 порушників державного кордону, які намагались перейти рубіж поза пунктами пропуску, з яких 35 були нелегальними мігрантами з Африки, Близького Сходу та Південно-східної Азії. З початку цього року за спробу порушення державного кордону затримано п’ятеро осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ