Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ракетний щит України формуватимуть із львівських комплектуючих

В Україні пріоритетним є створення потужного ракетного щита. Про це сьогодні, 1 березня, під час наради з питань налагодження ефективної науково-технічної та виробничої кооперації між підприємствами Львівської області та підприємствами Державного концерну «Укроборонпром» розповів генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов, передає кореспондент Гал-інфо.

За його словами, системи залпового вогню виготовлятимуть із залученням у виробництво львівських комплектуючих.

«Для нас є пріоритетним створення ракетного щира держави. Ми маємо свій ракетний ресурс та потенціал. Окрім того, це принципова позиція президента Петра Порошенка та голови РНБО Олександра Турчинова», - сказав Романов.

Він також додав, що наразі посилилася співпраця з американськими інвесторами, які зайшли на прощадки «Укроборонпрому» в Івано-Франківську та Вінниці. За його словами, це мають бути потужні промислові проекти.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, загальна сума за укладеними у 2016 році договорами між підприємствами-учасниками ДК «Укроборонпром» та підприємствами Львівської області у межах виробничої кооперації та імпортозаміщення становила понад 160 млн грн.

Сьогодні з підприємствами-учасниками концерну співпрацюють 32 львівські підприємства. Вони постачають спеціальні сидіння для «Дозорів», паливоміри, фільтри, датчики для військової техніки та багато інших необхідних деталей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ