Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Російська МТС замаскується під Vodafone

Британська телекомунікаційна компанія Vodafone уклала з російським оператором мобільного зв'язку МТС угоду про використання бренду Vodafone в Україні, повідомило Financial Times.

За словами джерел, ознайомлених із перебігом переговорів, угода не передбачає інвестицій та участі у прибутку британської компанії. Про угоду може бути оголошено в п'ятницю вранці.

МТС вже має домовленості з Vodafone з 2008 року, що дають їм змогу обмінюватися досвідом і спільно закуповувати обладнання.

«МТС-Україна» на сьогодні анонсувала прес-конференцію, під час якої обіцяє «цікаву і важливу новину, яка стане, можливо, найгучнішою історією на українському телекомунікаційному ринку».

Схоже, компанія оголосить ребрендинг. Раніше ЗМІ вже писали, що «МТС-Україна» планує використовувати бренд Vodafone на умовах франшизи. Британська компанія аналогічним чином надає бренд Vodafone Iceland ісландському операторові Fjarskipti hf., який використовує не тільки її торговельну марку, а й рекламні практики.

Vodafone Group – британська компанія, найбільший у світі за обсягом виторгу оператор стільникового зв'язку. Штаб-квартира – у Ньюбері, графство Беркшир.

Forbes

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ