Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий хоче, щоб проект закону щодо збереження об’єктів культурної та природної спадщини ЮНЕСКО не тільки розглянули, а й прийняли

Андрій Садовий прагне, щоб проект Закону «Про збереження об’єктів культурної та природної спадщини, включених і запропонованих для включення до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО» не тільки побачили депутати ВРУ, а й прийняли. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 
 «Я хочу, щоб цей законопроект не просто дебатувався у Верховній Раді, як це робиться з тисячами іншим законопроектів, я хочу, щоб його прийняли, тому зараз юристи доопрацьовують усі нюанси», - повідомив міський голова Андрій Садовий.
Нагадаємо, нещодавно проект Закону «Про збереження об’єктів культурної та природної спадщини, включених і запропонованих для включення до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО» було презентовано на сайті ВРУ. Після презентації законопроекту та його обговорення до групи юристів, яка розробляла цей проект, надійшли пропозиції щодо удосконалення документу. Тепер ці пропозиції вносяться до законопроекту, тому зараз проект доопрацьовується юристами. Проект закону передбачає окреме фінансування для об’єктів, які включені до списку спадщини ЮНЕСКО, і тих, які заплановані до включення. Також про важливість цього проекту говорилось під час святкування 750-річчя Львова на спільній прес-конференції міського голови Львова Андрія Садового та  лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ