Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Самбір та Слов’янськ стали містами-побратимами

14 липня у м. Слов’янську Донецької області в приміщені міської ради Самбірський міський голова Тарас Копиляк в. о. міського голови, секретар міської ради Олег Зонтов підписали Угоду про співпрацю між містами. Повідомили у міській раді Самбора.

Нині така співпраця є вкрай важлива. Війну на Сході  північний сусід використовує, щоб дестабілізувати  політичну, економічну, соціальну ситуацію в  Україні. Але  не все так просто. І ми як нація повинні об’єднатись і виступити єдиним фронтом проти агресора. Тільки спільними зусиллями здобудемо перемогу.

Налагодження зв’язків між Східним і Західним містами демонструє, що незалежно від географічного розташування у кожного б’ється  серце справжнього українця, який до кінця відстоюватиме свою землю.

Крім того, це створює умови для місцевих громад Сходу і Заходу України краще пізнати одна одну, сприятиме залученню додаткових фінансових ресурсів ззовні шляхом написання і реалізації спільних проектів, сприяє обміну досвідом у різних галузях.

Нагадаємо, що 14 квітня Самбірський міський голова Тарас Копиляк та в.о. міського голови, секретар міської ради Олег Зонтов підписали протокол про наміри щодо співпраці. І ось через декілька місяців від намірів перейшли до дій.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ