Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Самбірська районна рада обіцяє нові акції протесту

Самбірська районна рада на підставі численних звернень жителів Самбірського району та міста Самбора надіслала текст звернення депутатів районної ради міському голові Львова Андрієві Садовому, голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину, голові Львівської обласної державної адміністрації Олегу Синютці та головам депутатських фракцій Львівської обласної ради щодо відновлення кінцевої зупинки для міжміських автобусів на площі Двірцевій у Львові. Про це повідомив власкор Гал-інфо у Самбірському районі.
Лілія Чміль, ВО "Свобода"

У листі зазначено, що у випадку ігнорування цих письмових звернень з проханням поновити довіз пасажирів вищезгаданих районів та районних центрів до кінцевої зупинки (площа Двірцева, 1, Головний залізничний вокзал), Самбірська районна рада вимушена буде вдаватись до більш дієвих заходів.

Нагадаємо, навесні 2016 року у Львові на початку вулиці Городоцької на в’їзді в місто з’явилася так звана  автостанція «Західна», на яку міська влада вирішила перевести маршрутки, що раніше доїжджали до Приміського і Головного залізничних вокзалів Львова. Рішення викликало невдоволення як водіїв, через відсутність належних умов на автостанції, так і пасажирів, яким тепер доводиться роботи зайві пересадки в переповнені міські маршрутки. З цього приводу перевізники та пасажири у Самборі та Старому Самборі двічі перекривали автодорогу Львів - Ужгород.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ