Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львівській ОДА чемпіону Європи з боксу Георгію Чагаєву вручили годинник

Сьогодні, 25 листопада, у Львівській обласній державній адміністрації заступник голови ЛОДА Ярослав Кашуба подарував годинник чемпіону Європи з боксу Георгію Чагаєву. Окрім цього, сьогодні у Львові зібралися інші чемпіони Європи з боксу: Іван Сенай, Олександр Усик та Василь Ломаченко, який також є олімпійським чемпіоном цьогорічних ігор, і два чемпіони світу з професійного боку Андрій Котельник та Сергій Дзиндзирук.

Крім того, годинник отримав заслужений тренер України та старший тренер національної збірної України з боксу Дмитро Сосновський. Він зазначив, що для нього чотири перемоги на чемпіонаті Європи – несподіванка, проте він вважає, що доробок міг би бути й більшим. Тренер зауважив, що ставлення до національної збірної є серйозним, проте зазначив, що до цього моменту Георгію Чагаєву місто не виділило житла.

«Місто і досі не виділило коштів на придбання квартири, умови, в яких живе моя сім`я проживає жаливі», -- зазначив Георгій Чапаєв і додав, що львівське «Динамо» обіцяє йому покращити умови проживання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ