Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стецьків пояснив, чому пішов самовисуванцем

Кандидат у депутати по 117 виборчому окрузі Тарас Стецьків подякував усім, хто голосував за нього і пояснив, чому йому довелося йти на ці вибори самовисуванцем. Про це йдеться у зверненні чинного поки що депутата, розісланому у ЗМІ.

Подаємо звернення повністю:

«Шановна львівська громадо!

Хочу подякувати всім, хто пройшов зі мною довгий шлях цієї виборчої кампанії до українського парламенту. Було нелегко, було жорстке протистояння світогляду та ідей проти великих грошей, було чимало бруду, несправедливих звинувачень в мій бік, особливо на завершальному етапі. Звичайно, що невдача засмучує. Але усвідомлення того, що в Галичині – і не тільки – перемогли не гроші і не «гречка», а перемогли бренди опозиційних партій, цю гіркоту пом'якшує. Гроші ж лише допомогли декому з кандидатів, якій йшли під цими брендами, донести цей визначальний факт до виборців.

Мені не зі своєї волі довелося йти самовисуванцем. Це був вимушений крок, оскільки опозиційні лідери вирішили підтримати іншого кандидата. Це рішення, на мою думку, було несправедливим і неправильним, і я спробував його виправити.

В цьому мене підтримали десятки тисяч львів’ян, які голосуючи за опозицію, віддали свій голос за мене. Це велика честь, без прикриття партійного бренду, тільки власним ім’ям, власними діями та переконаннями, завоювати такий великий показник довіри.

З іншого боку, хочу висловити розуміння тих людей, які голосували за кандидата від об’єднаної опозиції. Знаю, що в більшій частині це не було голосування проти мене, а підпорядкування партійній дисципліні і довіра до заклику лідерів опозиції, які таки об’єдналися на завершальному етапі.

Я закликаю не розчаровуватись в результатах виборів. Нині все тільки починається! Я не збираюсь опускати руки та припиняти активну політичну та громадську діяльність. І відсутність депутатського мандату мені в цьому аж ніяк не завадить, хоча, мабуть утруднить мою роботу. Не ховаючись за спинами партійних босів, мені вдалося здобути довіру та отримати вашу підтримку. Сподіваюсь, що так буде і надалі. Я ж старатимуся цю довіру виправдати. Обіцяю – я не відступлю від своїх принципів і надалі буду боротися за гідне українське майбутнє. Тішуся, що в мене так багато однодумців. Боротьба за українську справу виходить на новий етап. Вона буде не легкою і вимагатиме активної участі не тільки жменьки політиків, а й кожного з нас».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ