Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БЮТі кажуть, що Партія регіонів та «Наша Україна» хочуть завалити бюджетний процес

«Якщо між Партією регіонів та «Нашою Україною» немає жодної критики, то це наштовхує на думку про їхню співпрацю. Щоб зрозуміти це, не треба бути великим аналітиком», - таку заяву зробив сьогодні, 18 листопада, під час прес-конференції перший заступник голови Львівської обласної ради, член координаційної ради виборчої кампанії кандидата у президенти Юлії Тимошенко у області Роман Ілик.

 

Партія регіонів зняла із себе будь-яку відповідальність за те, що відбувається зараз в державі, і повністю зайнялась самопіаром. Партії регіонів зараз байдуже, як країна бореться з грипом і як наповнюється бюджет. Насправді відбувається використання трибуни для виголошення передвиборчих гасел та спроби ввести дестабілізацію в державі. Мені також незрозуміло, чому Президент України беззастережно підписує будь-які документи, які стосуються в тому числі і виборчої програми Партії Регіонів», - сказав Роман Ілик.

 

На його думку, головною проблемою зараз залишається прийняття Державного бюджету на 2010 рік. «Зараз надійшло близько 1 тисячі різних пропозицій до внесення їх в бюджет-2010. Потрібен час, щоб їх опрацювати і прийняти рішення, а Партія регіонів порушує питання про негайне прийняття бюджету на 2010 рік. Це викликає певні сумніви, коли до цього долучається і «Наша Україна», – зауважив Роман Ілик.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ