Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Донецьку бойовики затримали медсестру, що працювала в Нацгвардії

В окупованому Донецьку бойовики затримали медичну сестру медпункту військової частини № 3057. Про це повідомила прес-служба Національної гвардії.

Зокрема, у повідомленні сказано: "У деяких ЗМІ з’явилася інформація про те, що «в окупованому Донецьку затримано бійця Національної гвардії України (військової частини 3057).»

Офіційно повідомляємо, що медична сестра медичного пункту військової частини 3057 не прибула на роботу. Вжиті заходи щодо розшуку даної особи результату не дали.

08.01.2017 року командуванню військової частини 3057 надійшло повідомлення від її сина, який мешкає в м. Донецьк про те, що вона була затримана «поліцією» так званої «ДНР».

Затримана громадянка не була військовослужбовцем Національної гвардії України. Працювала медсестрою (цивільним службовцем) у медичному пункті військової частини. Доступу до державної та військової таємниці за характером виконання своїх обов’язків не мала.

Зараз у військовій частині проведено службове розслідування по даному випадку. Громадянка звільнена у зв’язку із порушенням вимог трудової дисципліни".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ