Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У львівському храмі відкриється фотовиставка «Коли закінчиться війна…»

У п’ятницю, 18 серпня, о 14.00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться відкриття фотовиставки проекту «Коли закінчиться війна…». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Коли закінчиться війна…» – довгостроковий багатофункціональний проект, який розпочався із фотовиставки військового фотографа та волонтера Дмитра Муравського. Часовий проміжок та географія фоторобіт охоплюють всю зону АТО (Слов’янськ, Краматорськ, Волноваха, Іловайськ, Комінтерново, Красногорівка, Широкино, Дебальцеве, Донецький аеропорт, Гранітне, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка та інші). Перші роботи датовані липнем 2014 року, останні-червнем 2017.

«Працюючи на передовій, основну увагу волонтери проекту приділяють моральному духу, підвищенню життєвої мотивації та психологічній реабілітації ветеранів АТО, членів їхніх родин. Всі фото Дмитра Муравського мають внутрішній стрижень, який повинен орієнтувати глядачів до позитивної реакції. У рамках проекту, фотограф та добровольці намагаються не тільки зафіксувати проблему, але й показати шляхи її вирішення. Саме тому в об’єктиві фотографа окремо відображається робота капеланів, волонтерів, які опікуються фізичним та моральним здоров’ям бійців», - зазначають організатори.

Додамо, що фотовиставки Д. Муравського були організовані у багатьох регіонах України та за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ