Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хворим зазирають до рота, щоб знайти залишки «Таміфлю»

Прокуратура Львова перевіряє Управління охорони здоров’я Львівської міської ради за фактом використання лікарського препарату «Таміфлю». Про це сьогодні, 12 листопада, під час виступу на засіданні сесії Львівської міської ради сказав начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

 

«Працівники прокуратури перевіряють кожен окремий факт використання «Таміфлю». Змушують лікаря надавати пояснення, чому він вирішив приписати саме цей засіб, а також беруть інформацію в пацієнта, чи приймав він прописаний йому препарат»,  – сказав  Володимир Зуб. Він зазначив, що такі перевірки міська прокуратура проводить за наказом Генеральної прокуратури України. Використання «Таміфлю» контролює також і міліція Львова.

 

Відтак, під час сесії  міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення Управлінню охорони здоров’я підготувати спільно з депутатським корпусом міської ради підготувати звернення до прокуратури про припинення такого жорсткого контролю. «Якщо лікарі будуть задумуватися,  які препарати їм виписувати, вони не зможуть ефективно лікувати», - додав Андрій Садовий.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ