Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Росії під час навчань БМД підпалила 200 га лісу

200 га лісу горить в передмісті російського Улан-Уде неподалік від місця проведення військових навчань і розташування військових складів. Займання сталося через падіння БМД, який спускався з літака з парашутом, повідомило джерело в правоохоронних органах, передає ТАСС. За даними Республіканського агентства лісового господарства, площа загорання становить близько 200 га. На місце стягнуті лісова охорона і пожежники.

"Даних про оголошення евакуації поки немає, як і немає однозначної інформації про ступінь загрози переходу вогню на військові склади", - пояснила прес-секретар РАЛХ Олександра Єгорова.

18 червня в районі військового гарнізону "Сосновий бір" розпочалися двосторонні командно-штабні навчання з'єднань ВДВ і доданих підрозділів Східного військового округу. На полігон було десантовано близько 500 військовослужбовців Улан-Уденського і Іванівського з'єднань ВДВ і 10 одиниць модернізованих бойових машин десанту другого покоління (БМД-2КУ). Для масової викидання десанту було задіяно більше як 10 літаків військово-транспортної авіації (ВТА) ІЛ-76.

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ