Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасників I християнського «Форуму Покликання» сьогодні ознайомили з роботою усіх ВНЗ Львова

Сьогодні, 27 червня, у Львові розпочався I християнський «Форум Покликання». Його мета -- допомогти молодим людям обрати майбутню професію. Учасниками форуму стали делегації з Івано-Франківська, Дрогобича, Тернополя та мешканці міста. Завтра планується ще зустріти представників Коломийсько-Чернівецької єпархії. Про це повідомив «Гал-info» настоятель храму Пресвятої Євхаристії, голова патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Йосиф Мілян.
Форум проходить в рамках проведення «Року Християнського Покликання», який у цьому році проголосила Українська греко-католицька церва. Він розпочався із святкової Літургії у храмі Різдва Пр. Богородиці, що на Сихові, потім учасники форуму відвідали семінарії Св. Духа та усі вищі навчальні заклади Львова.
У ході форуму 28 червня відбудеться конференція «Християнське покликання в умовах сучасного суспільства», о 13.00 у кінотеатрі Довженка показуватимуть короткометражні фільми про духовенство. Також відбудеться урочистий концерт.
Завершиться форум урочистою Архієрейською Св. Літургією 29 червня, яку відслужить Глава УГКЦ Блаженійший Любомир Кардинал Гузар у співслужінні правлячих архієреїв Києво-Галицького Верховного Архиєпископства разом з львів’янами та гостями.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ