Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Вдень на Донбасі було шість обстрілів – прес-центр АТО

Сьогодні 4 вересня, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. З 6 ранку і 18 години, незаконні збройні формування 6 разів застосовували зброю проти українських військ. Повідомили в прес-центрі АТО

Більшість обстрілів зафіксована поблизу Донецька. Так, близько 9 години, бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по нашому опорному пункту в Мар’їнці. А о 14.06, 16.15 та майже о 17 годині, по позиціях військ у цьому ж населеному пункті, окупанти застосовували гранатомети і стрілецьку зброю. Крім того, під вогнем гранатометів ворога, близько о пів на 5 вечора, опинилися сили АТО на південь від Авдіївки. 

На Луганщині о 13.15 бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по українському опорному пункту в селищі Щастя. 

Слід додати, що за нашою оперативною інформацією, проросійські бандформування використовують перемир’я для підготовки чергових провокацій, плануючи дестабілізувати ситуацію у південно-східних областях України. За вказівкою ватажків, частина бойовиків - вихідців із Запорізької області, мають намір провести на території так званої ДНР «з’їзд запорізького землячества». Залежно від розвитку подій, цей захід найманці можуть використати для перенесення сепаратиської діяльності у Запорізьку область. До подібних зібрань злочинці планують залучати і мешканців інших областей, які межують із зоною АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ