Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Воля» вимагає від Соболєва відмовитись від мандату.

«Воля» вимагає від Соболєва відмовитись від мандату,- УНІАН.

З’їдз політичної партії «Воля» звернувся до кандидатів у народні депутати Єгора Соболєва, Вікторії Войціцької та Павла Костенка відмовитись від депутатських мандатів у зв’язку з виходом із партії

Як передає кореспондент УНІАН, це рішення обгрунтовувалось тим, що ці кандидати від партії «Воля», які балотувалися за списком партії «Самопоміч», відмовилися виконати рішення попереднього з’їзду партії щодо підписання меморандуму, яким, зокрема, передбачалось створення у Верховній Раді України міжфракційного депутатського об’єднання, яке б представляло партію «Воля».

Дане рішення було підтримано більшістю голосів. «Проти» проголосували двоє, а троє утрималися при голосуванні.

Як повідомлялось раніше, сьогодні Соболєв заявив на з'їзді про вихід із цієї політичної сили. Разом із ним з'їзд покинула і кандидат в народні депутати Войціцька. Вона заявила і про вихід з партії Костенка.

Нещодавно Соболєв звинуватив Юрія Дерев’янка у шахрайстві. "Це дуже талановитий шахрай, за яким стоїть величезне угруповання по викачуванню грошей платників податків", - заявив він.

У свою чергу народний депутат України 7-го скликання, переможець виборів в окрузі на Івано-Франківщині, член ради партії “Воля” Дерев'янко не виключив, що звернеться до суду для захисту честі і гідності у зв'язку зі звинуваченнями Соболєва, який балотувався на виборах за списком партії “Самопоміч”, а є членом ради партії “Воля”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ