Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович хоче кращої взаємодії з ОДА

Кабінет Міністрів має намір найближчим часом представити низку проектів, спрямованих на посилення взаємодії уряду і державних обласних адміністрацій. Про це заявив прем'єр-міністр України Віктор Янукович.
«Найближчим часом ми будемо презентувати два проекти спільних дій уряду й обласних державних адміністрацій. По суті, цим ми замикаємо ланцюжок органів виконавчої влади, уряду й адміністрацій», — сказав він на нараді з активом Донецької області у Єнакієвому.
Янукович відзначив, що спочатку будуть презентовані два проекти взаємодії уряду з Донецькою і Львівською обласними адміністраціями.
«Найближчим часом відбудеться старт цієї моделі», — сказав він, відзначивши, що модель взаємодії уряду з обладміністраціям передбачає комплексні заходи в керуванні державними ресурсами, державними програмами, а також диференціацію виконавських рівнів реалізації програм.
Прем'єр-міністр відзначив, що уряд «певною мірою» запроваджує шведську модель розвитку місцевого самоврядування. Він також відзначив, що на цьому шляху необхідно прискорити реалізацію реформи місцевого самоврядування. Повідомляє «Українська правда».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ