Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З березня відновлюється курсування поїздів у напрямку Львів - Сянки - Львів

З 1 березня 2017 року відновлюється курсування електропоїздів приміського пасажирського сполучення № 6023 Львів-Сянки о 12.38 год., та № 6020 Сянки-Львів згідно із розкладом руху о 11.52 год. Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА.

Також повідомляємо, що у п’ятницю та неділю курсування зазначених пасажирських поїздів відбуватиметься у повному рухомому складі.

Нагадаємо, що ці електропотяги припинили курсування у лютому 2017 року, а до цього тривалий час у пятницю та неділю замість шести вагонів рухомий склад налічував чотири. Це викликало обурення серед пасажирів, а місцеві ради неодноразово зверталися із вимогами до Львівської залізниці припинити це неподобство, адже на вихідні припадає пік пасажирів.

Про це також йдеться у повідомленні прес-центру «Львівської залізниці».

«Не зважаючи на відсутність компенсаційних виплат за пільгові пасажирські перевезення, ми зобов’язані возити людей на роботу та навчання. Приміське сполучення для нас є болючим питанням, однак ми робимо все можливе аби забезпечити роботу найбільш бюджетного транспорту. До того ж, ми забезпечуємо доїзд пасажирів з найбільш віддалених куточків гірських районів на пільгових основах», - зазначив в.о. начальника Львівської залізниці Іван Груник.

Вже з 01.02.2017 року поїзд приміського сполучення №6020 Сянки-Львів із відправленням об 11:52 год. та №6023 Львів-Сянки з відправленням об 12:38 год.   відновить своє курсування, так як звернень пасажирів із проханнями повернути поїзд на маршрут в обідній час було багато, незважаючи на те, що середньодобовий продаж проїзних квитків складає лише близько 30%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ