Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

З фасаду бібліотеки ЛНУ зірвали прапор

В ніч проти 25 липня кілька невідомих осіб вчинили акт вандалізму, зірвавши державний прапор з фасаду будівлі Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім. Івана Франка, що на вулиці Драгоманова. Про це Гал-інфо розповів директор бібліотеки, професор Василь Кметь.
Саме цей прапор зірвали невідомі зловмисники. Фото - biblioobzor.blogspot.com

За словами Василя Кметя, кілька молодиків спершу зірвали прапор разом із кріпленням з фасаду бібліотеки, а згодом – з фасаду Інституту біології клітини, який знаходиться навпроти. Їхній вчинок бачила охоронець інституту.

Ректор Львівського національного університету написав заяву у міліцію, правоохоронці розслідують злочин.

«Я думаю, що зловмисники обрали наш будинок не випадково. Тут добре видно номер будинку і назву вулиці, і на сусідньому будинку також. Вони, за словами жінки-охоронця, фотографували все, що відбувалося, і знімали на відео.  Можливо, їм потрібно було задокументувати акт вандалізму, щоб можна було чітку ідентифікувати місце злочину і відзвітувати. Можливо, фото і відео з’являться в Інтернеті найближчим часом», - висловив припущення Василь Кметь.

Додамо також, що в ніч проти понеділка 27 липня невідомі кинули «коктейль Молотова» в будівлю «Сбєрбанку Росії» на вулиці Валовій і побили вікна у будівлях ще двох відділень цієї ж банківської установи на проспекті Чорновола та вулиці Івана Франка.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ