Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Затримання прокурорів: чи потягнеться ниточка до усіх інших

Якщо затримання прокурорів-хабарників не продовжаться, рівень суспільної довіри до прокуратури не зміниться. Таку думку в ефірі “5 каналу” висловив народний депутат- “ударівець” Віктор Чумак. Повідомили в УДАРі.

Він наголосив, що добре знайомий зі справою, за якою у понеділок затримали посадовців Київської обласної прокуратури та ГПУ. “Це так звана “пісочна тема”. Усе минуле скликання і половину цього я воював з броварськими прокурорами, які точно так само постійно тиснули на підприємство, що видобувало пісок. Тому я хочу звернутися до пана Сакварелідзе: підніміть усі мої звернення до ГПУ з цього приводу і ви знайдете ще не одного прокурора з півмільйоном доларів у сейфі”, - сказав нардеп.

На його переконання, керівництво затриманих прокурорів не могло не знати про корупційні схеми підлеглих. “Зараз затримали заступника голови слідчого управління ГПУ. Ви що думаєте, що керівник слідчого управління або заступник генерального прокурора зі слідства за 23 роки не розгледіли у своєму підлеглому хабарника? Я в це не вірю. Тому виникає запитання: чи потягнеться ниточка до всіх інших?”, - запитав В.Чумак.

За його словами, за цим резонансним затриманням мають послідувати й інші. “Якщо на цьому усе закінчиться, то рівень суспільної довіри, який сьогодні існує до цієї справи, переросте у такий само величезний рівень недовіри”, - резюмував парламентар.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ