Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра та післязавтра «Галичанка» зіграє з головним суперником у боротьбі за чемпіонство

Завтра та післязавтра, 4 та 5 лютого відповідно, гандболістки львівської «Галичанки» зіграють матчі чемпіонату Суперліги з головним суперником у боротьбі за чемпіонство – «Карпатами».

Обидва матчі відбудуться в Ужгороді у палаці спорту «Юність». Початок першого матчу о 17:00, а повторного – в 11:00.

Матч між «Галичанкою» та «Карпатами» де б вони не відбувалися, чи то у Львові, чи то в Ужгороді, - найкраще, що є на даний момент в українському жіночому гандболі. Команди завжди доводять, що достойні один одного і демонструють глядачам видовищний гандбол.

Наразі «Галичанка» випереджає «Карпати» на чотири очки в турнірній таблиці, а відтак матчі в Ужгороді шанси для «Карпат» наздогнати «Галичанку», а також шанси для «Галичанки» відчепити «Карпати» в турнірній таблиці. В активі «Галичанки» 28 очок і підсумкове перше місце, а у «Карпати» - 24 залікові пункти.

Нагадаємо, що цього сезону чемпіонат проходить за оновленим форматом. Під час першої частини всі команди зіграють по 20 матчів. Згідно з турнірною таблицею за підсумками першого етапу команди будуть поділені на дві групи по три команди: група А (команди 1-3 місця) та група В (команди 4-6 місця).

На другому етапі всередині кожної групи пройдуть по три з’їзні. Кожна команда прийматиме по одному туру. Таким чином на другому етапі кожна команда зіграє 6 матчів, по три поєдинки з кожним суперником своєї групи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ