Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Турянський та його дружина проголосували на парламентських виборах

Сьогодні, 26 жовтня т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський та його дружина проголосували на дострокових парламентських виборах до Верховної Ради України, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Очільник Львівщини спершу взяв участь у недільному Богослужінні, а після завершення Літургії, разом із сім'єю прийшов на виборчу дільницю, аби зробити свій вибір.  Голосувати подружжя Турянських прийшло разом з двома дітьми.

«Ці вибори надзвичайно важливі. Завдяки Революції гідності ми отримали унікальний шанс змінити майбутнє нашої країни. Тому наш обов’язок - прийти на виборчі дільниці та віддати свій голос за тих політиків, які поведуть Україну вперед, забезпечать їй європейський шлях розвитку," - зазначив Юрій Турянський.

Він також висловив впевненість у тому, що українці зроблять правильний вибір.

"Я переконаний, що це вже буде інший парламент. Ми матимемо проукраїнську патріотичну більшість, котра проведе необхідні реформи, зламає хребет корупції та реалізує прагнення мільйонів українців жити у процвітаючій, мирній, соборній державі".

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня, проходять позачергові парламентські вибори, українці обирають Верховну Раду VIII скликання. Виборчі дільниці працюватимуть до 8 вечора.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ