Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Форест-Парк» у Брюховичах – комфортний квартал у лісі біля термал

В усьому цивілізованому світі люди намагаються втікати з шумних нетрів великих міст у затишні передмістя.

Щоденне перебування в гармонії з природою, в екологічно чистих і безпечних передмістях – це вже не забаганка, а необхідна вимога для довгого і щасливого життя. На одне з таких затишних місць поволі перетворюється і територія у Брюховичах. Там, посеред лісу, на березі озера, завершено будівництво «Forest Park Club Resort» – апартаментів з новою якістю комфортного життя.

«Форест-Парк» у Брюховичах – місце, де хочеться жити. Розкинувся він у зеленій зоні мальовничого Брюховицького лісу. Неподалік, за якихось 600 м – дитячий садок, селищна рада, трохи далі – школа. Звідси по вулиці Замарстинівській до Оперного театру – 11 км, а це якихось 15 хв. їзди автомобілем. Погодьтеся, що, враховуючи хронічну «закоркованість» більшості вулиць Львова, це оптимальне поєднання часу добирання та відстані.

«Форест-Парк» – це своєрідний клуб, де в лісі розміщено два десятки двоповерхових цегляних котеджів. До послуг мешканців – велике озеро, яке вже очищено від непотребу. Планують реконструкцію його берегів з облаштуванням невеличких пірсів. У майбутньому вся територія буде під опікою ландшафтного дизайнера і, звичайно, під цілодобовою охороною.

Кожну будівлю «Форест-Парку» створено за принципом так званого розумного будинку: найсучасніші енергоощадні технології, якісні будівельні матеріали, досвідчені будівельники, дотримання всіх стандартів. Усе заради комфорту та безпеки майбутніх мешканців. А для чого інакше будувати, переконують інвестори, бо ж для ідейних натхненників «Форест-Парку» найважливішими питаннями є їхня власна ділова репутація та задоволення клієнтів.

Нині у Львові ринок нерухомості розвивається шаленими темпами. Щорічно в місті здають в експлуатацію десятки новобудов. Львівські забудовники пропонують широкий асортимент нерухомості на всі смаки – від бюджетних квартир-студій на околицях міста до двоповерхових пентхаусів в історичному центрі. Однак нерідко за привабливою картинкою низької ціни ховається відсутність необхідних дозволів та погоджень, що в майбутньому може додати покупцям суттєвих клопотів.

Як зазначає директор компанії-інвестора ТОВ «Сервіс» Ігор Боярчук, до кінця цього місяця першу чергу «Форест-Парку» буде здано в експлуатацію. «Я щасливий з того, що нам удалося збудувати класний відпочинковий комплекс для львів’ян. Ми хотіли поєднати гармонію природи з комфортом та безпекою наших клієнтів. І нам це вдалося. Окрім того, на відміну від інших будівельних проектів, нас оминули скандали і проблеми юридично-правового забезпечення статусу території «Форест-Парку». Усі необхідні ліцензії маємо, усіх вимог, приписів, норм ми дотримали. Кожен наш клієнт отримує повний пакет дозвільних документів. Звичайно, під час реалізації цього проекту були різноманітні заздрісники, але це вже пройдений етап. Сьогодні потенційні мешканці знайомляться зі своїми апартаментами, адже в нас чудове географічне розташування, в парковій зоні, далеко від виробничих та шкідливих підприємств.  Принагідно, хочу подякувати Брюховецькій селищній раді за розуміння і підтримку нашого проекту», – розповідає пан Ігор. До речі, в планах забудовника – розбудова і другої черги «Форест-Парку», оскільки на ринку львівської нерухомості бракує такого доступного й одночасно елітного виду котеджної забудови клубного типу.

Підігріває інтерес до «Форест-Парку» й перспектива відродження курортної слави Брюховичів на зовсім іншому, значно вищому рівні. Територія селища має багаті поклади геотермальних вод, але їхня детальна розвідка та експлуатація вимагає серйозних капіталовкладень. Будь-якому інвестору це не до снаги. Як відомо, у закарпатське Косино, що славиться своїми термалами, гроші вкладали структури, близькі до братів Кличків, і бізнес цей удався їм на славу, приносячи прибутки інвесторам та задоволення людям. У Брюховичах розвивати цю справу беруться фірми, близькі до народних депутатів Дубневичів, державна геологічна служба надала всі дозволи на пошукові роботи.

Тож, купуючи апартаменти у відпочинковому комплексі «Форест-Парк», інвестор отримує не лише стильні дизайнерські рішення, що відповідають усім сучасним нормам комфортного життя, не тільки відсутність будь-яких юридичних проблем, що притаманні багатьом новобудовам Львова, а й у перспективі проживання неподалік нового геотермального курорту в Брюховичах.

forest-park.club

Маркіян Войтович

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ