Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Sense Hub у Львові запрошує на відкриті події та виставки

З 18 березня у Sense Hub Lviv триває відкрита виставка картин “Контрасти” Максима Філяка.
Фото: Sense Hub Lviv
Фото: Sense Hub Lviv
1/1

Картини, представлені на виставці, відображають рефлексії митця на події недавнього минулого та теперішнього. “Художник рефлексує у своїх картинах, переживаючи радість від кожного сонячного дня, динаміку воєнного часу та сум від втрат, і водночас теплоту сімейних цінностей, але також віддаючи належне вражаючим пейзажам”, - зазначають організатори.

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/1

Максим Філяк - фінансист, який раніше здобув мистецьку освіту Львівській художній школі імені О. Новаківського. І ось зараз майстер вже вдруге представляє свої картини на виставці “Контрасти”. Перша виставка “Кольори життя” була представлена у хабі минулого року. 

“Одна з цілей коворкінгу Sense Hub - це відкривати для наших гостей нові можливості, які будуть підштовхнути їх до нових ідей, знайомств, натхнення. Ми прагнемо стати платформою для нових перспектив та сприяти їхньому виникненню”, - розповідає Єлізавета Попович, керівниця Sense Hub у Львові. 

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/2

Розташований коворкінг за адресою: пл. Ринок, 26. Відвідувати простір можна абсолютно безплатно. Це доступно для клієнтів Sense Bank з пакетами послуг White, Black, Caméléon, ВИГОДА, Red 2.0 та Graphite, учасників aClub і ФОП. Для кожної карти передбачена різна кількість відвідувань.

Окрім можливостей коворкінгу, Sense Hub проводить відкриті та закриті події. Заходи закритого формату передбачають участь клієнтів і партнерів банку. Це можуть бути стратегічні сесії, партнерські події, бізнес-зустрічі тощо. Переговорні кімнати оснащені необхідним обладнанням та інструментами для ефективної діяльності команд, проте не перенасичені елементами декору, що дозволяє зосередитись на роботі. 

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Sense Hub Lviv
Фото: Sense Hub Lviv
1/2

Масовими у коворкінгу є відкриті заходи, долучитись до яких можна за попередньою реєстрацією. Наприклад, у межах хабу відбувалися інформаційні лекторії, практичні тренінги та зустрічі-бесіди про бізнес та підприємницький етикет, ораторське мистецтво, фінансову грамотність, запуск власних подкастів, побудову бренд-концепту. Розмовляють у хабі також про історію, війну, баланс між роботою та особистим життям, мистецтво тощо. 

У коворкінгу також функціонує місце для буккросингу, де гості можуть брати для прочитання книги та залишати свої для інших. Організатори визначають цей книгообмін як простір вільного українського слова “sense books”. 

Фото: Sense Hub Lviv
Фото: Sense Hub Lviv
1/1

“Часто буває, що приходять одночасно декілька людей з книжками, дивляться, що тут можна собі обрати, а в результаті починають між собою спілкуватися та обмінюватися книжками. І ті книжки навіть не потрапляють до нас на полиці. А це класно, бо виникає комунікація, знайомства, розвиток”, - ділиться пані Єлізавета.

Щодня у Sense Hub у Львові працюють близько 50-ти людей. Локація містить коворкінг, конференц-зал, 7 переговорних кімнат та креативні зони для відпочинку - Relax Room та Stress Room. Хаб є вільним для роботи, але обмежений за кількістю відвідувачів, тому попередньо перед відвідинами слід реєструватися. Послуги Sense Hub є безплатними, якщо ви є клієнтом Sense Bank. Один квиток передбачає або цілий день роботи в коворкінгу, або годину переговорної кімнати для проведення зустрічей, мітингів чи брейнстормів. 

Фото: Sense Hub Lviv
Фото: Sense Hub Lviv
1/1

Аудиторія подій, за словами керівниці львівського хабу, є різною. “Ми намагалися сформулювати портрет клієнта, але насправді ним є будь-хто, хто тримає руку на пульсі подій, відкритий до нового, є креативним та комунікабельним”, - ділиться пані Єлізавета. 

Керівниця звертає увагу також на те, що до організації креативного простору хабу долучались митці, зокрема українська мисткиня Дарія Альошкіна, яка створює витинанки. На вікнах у просторі коворкінгу є її чотири оригінальні роботи, які представлені чотирма деревами життя, що відображають стихії. 

“Вони розташовані між склом, і якщо за ними спостерігати, то можна помітити, що залежно від погодних умов та вологості, ці дерева дихають. Дерево - це життя. Дерева дихають і наповнюють життям наш простір”, - розповідає керівниця. 

Фото: Sense Hub Lviv
Фото: Sense Hub Lviv
1/1

Нагадаємо, що “Sense Hub” - це мережа креативних просторів Sense Bank, яка існує вже понад три роки. Першу локацію у Львові відкрили наприкінці 2020 року, а вже в жовтні 2021 року - у Києві. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ