Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівську обласну раду пікетували молоді регіонали

28 лютого під стінами Львівської обласної ради зібралося близько 20 представників «молодих регіонів», - повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Вони оточені кільцем правоохоронців. Мітингувальники одягнуті в жилетки «Молоді регіони» й тримають в руках прапори. Трішки вище, на вул. Винниченка, стоїть кілька автобусів з «беркутівцями».

Мітингувальники тримають плакати з написами: «Забули код доступу до здорового глузду?», «Політичний галас заважає молоді працювати!», «Ви просиділи 1,5 бюджету, час працювати». Лунають гасла «Розкодуйтесь і працюйте», «Опозиція! Зміни позицію!».

Протестувальники вимагають, щоб до них вийшов голова облради Олег Панькевич.

Нагадаємо, що сесія Львівської обласної ради вже розпочалась, депутати почали свою роботу.

Також журналістам роздали заяву-звернення до Олега Панькевича. У ній йдеться, що це мітинг на підтримку Президента України.

Допонення.

Пікет мирно закінчився приблизно об 11.00. При цьому  голова правління Львівської обласної організації ВГМО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук подякував усім активістам, а також повідомив, що заяву-звернення зареєстровано у Львівській обласній раді і що тепер молоді регіонали чекають на реакцію обласної ради. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ