Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

11 мільйонів доларів витратили мешканці Львівщини на нові автомобілі в липні

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували 350 нових автомобілів.
Інфографіка RST

Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 11 мільйонів доларів. Лідером продажів став французький бренд Renault. У Львові зареєстрували 50 автомобілів цієї марки на суму 730 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був хетчбек Renault Sandero. Крім нього були популярними Toyota RAV4 і Kia Sportage.

Серед усіх зареєстрованих авто 72% склали кросовери. Майже 40% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж липня в Україні зареєстрували понад 8,3 тисяч нових автомобілів на суму 260 мільйонів. Це показник вищий на 10% ніж за аналогічний період минулого року. У липні реєстрували й автомобілі преміум-класу, серед Aston Martin DBS, BMW 8-Series Coupe , два Mercedes-Benz GT-Class AMG, чотири Porsche 911 та шістнадцять Land Rover Range-Rover.

Нагадаємо, впродовж січня-червня 2020 року у Львові та області придбали 1,6 тисячі нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 29 тисяч доларів. Сума витрат у першому півріччі в регіоні склала 47 мільйонів доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ