Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

16 борців Львівщини позмагаються на чемпіонаті України

У Харкові сьогодні, 19 січня, стартує чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків. Спортсмени, які покажуть на змаганнях високі результати, отримають право представляти Україну на чемпіонаті Європи. Про ц повідомили 19 січня Гал-інфо у пресслужбі Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.
Фото Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

Для участі у чемпіонаті Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА відрядило і збірну команду Львівщини. Нашу область на змаганнях представлятиме 16 спортсменів. Це борці від 18-ти до 28 років. Вільну боротьбу вони опановують у Львівській школі вищої спортивної майстерності, Львівському фаховому коледжі спорту, дитячо-юнацькій спортивній школі №7, спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних школах "Веслярик", "Спартаківець", "Атлет".

Зважування, жеребкування, попередні та півфінальні сутички відбудуться у середу, 20 січня. А чемпіонів України визначать вже в четвер у фінальних сутичках.

Нагадаємо, львівська борчиня Юлія Ткач цьогоріч вже стала бронзовою 47-го Міжнародного турніру Grand Prix de France Henri Deglane.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ