Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На 22. Форумі видавців будуть представлені 22 країни світу та 350 авторів

Сьогодні, 10 вересня, офіційно розпочав роботу 22. Форум видавців та читачів у Львові. Форум триватиме від сьогодні і до 13 вересня в основному на території Палацу мистецтв та на проспекті Свободи. Організатори очікують близько 50 тис. відвідувачів. Про це сьогодні, 10 вересня, розповіла президент Форуму видавців Олександра Коваль.

Вона зазначила, що це найбільший Форум видавців за кількістю подій, учасників та партнерів. Також Олександра Коваль  наголосила, що вперше Міністерство культури виділило гроші на Форум видавців у Львові, а саме - 290 тис. грн та - 90 тис. грн на Бібліотечний форум.

На відкритті були присутні міністр культури В’ячеслав Кириленко та голова Львівської ОДА Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий та інші. Кожен із них наголосили на важливості проведення такого Свята книги та висловили слова вдячності організаторам Форуму видавців.

Нагадаємо, щороку у вересні у Львові проходить Форум видавців, в рамках якого відбувається Літературний фестиваль, Дитячий форум, Бібліотечний форум та інші заходи.  Цього року це вже двадцять другий за ліком Форум видавців, на якому фокусна тема: «Культура vs Пропаганда, Цінності».  

На 22. Форумі видавців будуть представлені 22 країни світу та 350 авторів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ