Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

22 вересня стартує VII щорічний «Ярмарок спорту»

1/3
Показові виступи, майстер-класи, шоу-програма та розіграш спортивних абонементів, – вже цими вихідними львів’ян запрошують на VII щорічний «Ярмарок спорту». Найбільша спортивна подія року відбудеться 22-24 вересня у палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53).

Цьогоріч на «Ярмарку» свої види спорту представлять понад 70 спортивних організацій Львова. Взяти участь у заході зможуть усі охочі, незалежно від віку.

«Як і в попередні роки, намагатимемося вражати гостей новинками, серед яких: лазертаг, бейсбол, корфбол, хортинг, кендо. Також вперше матиме можливість виступити на «Ярмарку спорту» львівський цирк, який готує талановитих акробатів та гімнастів. Можна буде поїздити верхи та потримати у руках лицарське спорядження», – розповів Олег Чунис, співорганізатор «Ярмарку спорту», координатор ГО «Здорове місто».

Організовують щорічний «Ярмарок спорту» ГО «Здорове місто» спільно із Львівською міською радою.

Довідка

«Ярмарок спорту» – єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених у регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові та силові види спорту, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види спорту, оздоровчі програми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ