Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Від завтра львів’ян запрошують на «Ярмарок спорту»

Вже завтра у палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53) львів’яни матимуть змогу спробувати себе у понад 50 видах спорту. VII щорічний «Ярмарок спорту» розпочинається 22 вересня о 10:00 і триватиме протягом трьох днів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Окрім показових виступів, майстер-класів, шоу-програми та розіграшу спортивних абонементів, на охочих також чекає активний відпочинок:

«На внутрішньому майданчику можна буде пограти у більярд, настільний теніс, позмагатися у армреслінг та пофехтувати», – розповідає Олег Чунис, координатор ГО «Здорове місто», співорганізатор «Ярмарку спорту».

Для любителів активного відпочинку працюватиме також і вуличний майданчик. Тут можна буде пограти у лазертаг, флорбол, корфбол, фризбі, постріляти з лука та позайматися скелелазінням.

«Також 23 вересня о 17:00 год на стадіоні «Юність» у Парку культури Федерація регбі Львівщини проведе відкрите тренування для дітей всіх вікових груп і показовий матч з регбі серед дитячих команд регбійних клубів «Сокіл» і «Леви». Охочих запрошують спробувати свої сили в різних конкурсах, які проводитимуться під час тренування», – зазначив Олег Чунис.

Організовують щорічний «Ярмарок спорту» ГО «Здорове місто» спільно із Львівською міською радою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ