Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

25-26 вересня 2006 р. відбудеться спільна українсько-польська конференція „Colloquium pharmaceuticum”

25-26 вересня 2006 р. в рамках співпраці між фармацевтичними факультетами Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького та Познанської медичної академії імені Кароля Марцінковського (Польща) відбудеться конференція „Colloquium pharmaceuticum”. Про це повідомив сайт  медичного університету ім. Данила Галицького.

Польську делегацію репрезентуватимуть декан та заступник декана фармацевтичного факультету: проф. Едмунд Гжешьковяк та проф. Луцюш Запрутко. Кафедри факультету представлятимуть проф. Тереза Бобкєвіч-Козловська і др. Данута Ценаєк-Мусял (каф. фармакології), проф. Ірена Матлавска (каф. фармакогнозії), доц. Францішек Глувка (каф. фізичної фармації та фармакокінетики) та др. Данута Партика (каф. технології ліків).
Тематика фармацевтичного колоквіуму має на меті ознайомити львівських науковців із напрямками наукової та навчальної діяльності кафедр фармацевтичного факультету Познанської медичної академії ім. Кароля Марцінковського з метою оптимізації освітніх та наукових проектів з кафедрами фармацевтичного факультету ЛНМУ імені Данила Галицького.
У другий день конференції організаторами передбачено проведення круглого столу, учасники якого обговорять актуальні питання фармацевтичної освіти, науки та практики. Зокрема питання, що стосуються ролі клінічного провізора у сучасній системі охорони здоров’я, Болонського процесу, післядипломної освіти в країнах ЄС, Польщі та Україні. Також учасники не оминуть своєю увагою таких важливих питань як проблеми працевлаштування провізорів в ЄС, Польщі, Україні та міжнародну наукову співпрацю.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ