Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

27 грудня відбудеться веб-конференція Глави УГКЦ

У середу, 27 грудня 2006 року, об 11.00 на офіційній веб-сторінці Української Греко-Католицької Церкви відбудеться веб-конференція на тему "Еміграція та міграція. Завдання Церкви у цих процесах". На поставлені запитання буде відповідати Блаженніший Любомир, Глава УГКЦ, -- повідомляє  Департамент інформації УГКЦ.
Свої запитання можна ставити на адрес http://web.ugcc.org.ua/?ask=headline&id=8, проте задля економії часу відповіді Глави УГКЦ на поставленні запитання не можна буде одразу прочитати, а почути 27 грудня з 11.00 в онлайновому режимі на веб-сторінці  Української Греко-Католицької Церкви.  Друкована версія буде  опублікована згодом.
Впродовж вже декількох сесій Митрополичих Синодів, під час конференцій, тема еміграції та духовної опіки вірних УГКЦ, які виїхали на заробітки, є одною з пріоритетних. Свідченням цього є ініційована Синодом благочинна збірка "Андріїв гріш", яку УГКЦ проводить у грудні. Отримані кошти будуть використані для налагодження належного духовного життя заробітчан у тих країнах, де немає структур Церкви.
На завершення веб-конференції Блаженніший Любомир привітає усіх вірних  із новорічними та різдвяними святами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ