Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

3 вересня відбудеться презентація та відправлення ГогольTrain-2020

3 вересня відбудеться презентація та відправлення ГогольTrain-2020 «Київ-Херсон-Київ», - міністерство культури та інформаційної політики.
ГогольTrain 2019

3 вересня 2020 року міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко візьме участь у презентації та відправленні ГогольTrain-2020 «Київ-Херсон-Київ».

Серед інших учасників заходу: Максим Демський, директор фестивалю сучасного мистецтва Гогольfest; Владислав Криклій, міністр інфраструктури України; Володимир Жмак, голова правління АТ “Укрзалізниця”; Вероніка Селега, генеральна директорка Директорату внутрішньої та гуманітарної політики Офісу Президента, Денис Угорчук, креативний директор ГогольTrain.

Дата та час: 03.09.2020, 21.00

Місце проведення: Залізничний вокзал «Центральний» (площа Вокзальна, 1, перша колія)

ГогольTrain - це унікальне арт-явище в українському культурному просторі. Окремий чартерний потяг цього разу вирушає в Херсон на фестиваль GogolFest DREAM, який відбудеться з 4 до 6 вересня 2020 року. В центрі потяга вагони-ресторани, що перетворюються на час поїздки на осередки сучасного мистецтва на колесах. На повному ходу на пасажирів чекає музична та електронна сцени, бар, "ресторан", виставка, перформативне мистецтво.

ГогольTrain-2019 прямував за маршрутом «Київ-Маріуполь-Київ» – це був перший арт-потяг в Європі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ