Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

40 працівників «Львів - ТБ» можуть залишитись без роботи

«Конкурс на отримання 4-годинної аналогової ліцензії був чистою формальністю. Наперед було зрозуміло, що члени Нацради вже ухвалили рішення», – про це сьогодні, 5 жовтня, під час прес-конференції повідомив в.о. директора КП «Телекомпанія «Львів - ТБ» Максим Ощіпко.

«Попередньо був конкурс на цифрове мовлення, де зі всіх львівських телекомпаній ліцензію отримала лише ЛОДТРК, тому ми були готові до подібного негативного рішення. Нині ми готуємо позов до Київського окружного адміністративного суду про визнання протиправним рішення Нацради про визначення переможця на 4-годинне мовлення на 12 каналі у Львові. Попри це, у нас є кілька варіантів подальшої діяльності «Львів - ТБ» в разі, якщо рішення набуде чинності», - зазначив він.

За словами Максима Ощіпко, чотири години ефірного мовлення «Львів - ТБ» хочуть об’єднати з шістнадцятьма годинами ЛОДТРК, надати єдину ліцензію, щоб інші вже не претендували на цю ліцензію.

«Коли у 2015 році відключать аналогове мовлення, то неугодні владі телеканали не отримають цифрової ліцензії. Однак, наш колектив, який складається із 40 осіб, налаштований на роботу», – заявив Максим Ощіпко.

Довідка.

Комунальне підприємство "Телекомпанія" Львів - ТБ" створене Рішенням сесії Львівської обласної ради від 20.06.2000 року N312 "Про внесення змін до рішення обласної ради від 9.12.1998 року N89 "Про регіональне телебачення" і діє згідно із Законами України "Про підприємства в Україні" та "Про телебачення і радіомовлення".

Комунальне підприємство "Телекомпанія "Львів - ТБ" отримало 7.06.2004 року в Національній Раді телебачення та радіомовлення України ліцензію на право мовлення на 12-ти метровому каналі на місто Львів і Львівську область тривалістю 4 години на добу. З 2004 року КП "Телекомпанія "Львів - ТБ" здійснювало мовлення у обсязі 4 годин на добу щодня згідно із ліцензією мовлення серії НР N1640 від 7.06.2004 року.

ТК "Львів - ТБ" виходила в ефір на "12" ТВК каналі щодня, обсягом – 4 години на добу. Понеділок-п'ятниця: 06:00-08:00, 14:00-16:00, субота-неділя: 00:00 – 02:00, 06:00 – 08:00.

1 червня 2011 року, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вирішила не продовжувати ліцензію Комунальному підприємству "Телекомпанія "Львів - ТБ" та виставила на конкурс 4 години на частоті 12 телевізійного каналу у місті Львів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ