Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

50% підприємців обладнали місця для куріння ще до вступу в дію Закону України “Про заходи щодо попередження і зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення”

“Відповідно до Закону України “Про заходи щодо попередження і зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я  населення” надійшов наказ міністра економіки в якому всі заклади громадського харчування повинні виділити не менше ніж половину площі для залу для некурців,  зали для курців  обладнати  вентиляторами з витяжкою. Контролюючі функції покладені в основному на міліцію. Також за скаргами споживачів чи у випадку виявлення порушень в ході перевірки відповідний сигнал може подати Відділ торгівлі Управління промисловості і підприємництва Львівської міської ради і Управління з справ споживачів Львівської міської ради. При видачі дозволів ми усно ознайомлюємо підприємців з відповідним положенням закону. Зараз близько 50%   закладів громадського харчування  ще до вступу в дію відповідного закону обладнали окремі місця для куріння,  а в малих залах вивісили табличку з забороною куріння. Законодавства повинні дотримуватися всі. Підприємці самі розуміють, що їм вигідніше його дотримуватися,”- про це “Гал-info” повідомила головний спеціаліст відділу торгівлі Аліса Кременець.
Нагадаємо, що з першого липня вступає в дію Закон України від 22 вересня 2005 року  2899-IV “Про заходи щодо попередження і зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я  населення”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ