Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 причин чому молоді варто прийти на вибори 25 жовтня?

Причина № 3. Діджиталізація

Прийди на вибори 25 жовтня, щоб більше ніколи не збирати паперових довідок!

Десятиліттями бюрократи множили тонни паперів та змушували громадян оббивати пороги чиновницьких кабінетів, щоб взяти якусь довідку, до того ж, часто – зовсім не безкоштовно. 

Сьогодні, система надання адміністративних послуг активно змінюється, а команда Президента Володимира Зеленського залишає в минулому паперову бюрократію та вводить сучасну цифровізацію країни, завдяки якій, вже сьогодні українці можуть реєструвати документи, чи сплачувати податки прямо з власного смартфона, не заходячи в жодну державну установу. А іноземні держави вже домовляються про купівлю українських електронних розробок "Дія" та інших додатків електронної взаємодії держави з громадянами.

Команда Максима Козицького і партії "Слуга Народу" на Львівщині вже впроваджує президентські стандарти та ініціює повну відмову від паперового документообігу в Львівській облдержадміністрації та переведення роботи державних органів в онлайн вже в наступному році. Львівська обласна державна адміністрація однією з перших серед місцевих адміністрацій готова здійснити перехід на режим paperless. Президентська команда на Львівщині сьогодні єдина, хто виступає за переведення всіх державних послуг в онлайн: від народження дитини – до реєстрації бізнесу. Щоб кожен мешканець нашої області міг, не виходячи з дому, лише за допомогою власного смартфона, сплатити комуналку чи отримати субсидію, не відвідуючи жодного чиновницького кабінету! Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи), які працюють онлайн – це цілком реальна перспектива для Львівщини, мешканці якої зможуть суттєво заощадити свій час, і, що найважливіше – нерви.

"Держава у смартфоні, яку обіцяв Володимир Зеленський, з наступного року стане реальністю. Весь документообіг, пов’язаний із наданням послуг органами державної влади, буде можливий в електронному вигляді. Це покладе край застарілій бюрократичній процедурі функціонування державного апарату та спростить життя громадян у спілкуванні з чиновниками", – наголосив перший номер списку до Львівської обласної ради від президентської партії "Слуга Народу" Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ