Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 причин чому молоді варто прийти на вибори 25 жовтня?

Причина №2. Молодь має підтримувати своїх!

Величезна частина кандидатів до сільських, селищних, районних, міських і обласних рад на виборах 25 жовтня – молоді люди, віком до 30-ти років. Активні студенти і навіть 18-річні хлопці та дівчата сьогодні йдуть у місцеві ради, щоб в кращий бік змінювати свою вулицю, село, місто чи район. 

25 жовтня варто йти на вибори насамперед для того, щоб підтримати своїх молодих однолітків. Щоб допомогти тим знайомим, однокласникам і, тому чесному хлопцю з сусіднього під’їзду чи вулиці, які йдуть у місцеву раду, щоб нарешті добитися ремонту рідної вулиці чи освітлення сусіднього парку. Не чекати, поки це зроблять чиновники, які десятиліттями обіцяють, а віз і нині там, а йти у владу самим, щоб власноруч щось зробити для своєї громади. Щоб молодший брат чи сестра могли бавитись на чистому і безпечному дитячому майданчику, а бабуся не віддавала всю пенсію за комуналку.

Наші однолітки йдуть у місцеві ради не за зарплатою, бо депутати місцевих рад не одержують жодної платні і працюють на громадських засадах, а йдуть, щоб вирішити найважливіші проблеми нашого району, щоб нам усім було комфортніше навчатися, працювати, гуляти та відпочивати біля свого дому.

Молодь часто недооцінюють, намагаються повчати та пропонують те, що було актуально декілька десятиліть тому. Старше покоління далеко не завжди розуміє, що потрібно сучасній молоді. Але світ швидко змінюється – теперішня молодь не така, як молодь 1980-их чи 1990-их років, і лише представники молоді в органах місцевої влади можуть адекватно розуміти та вирішувати проблеми молодих громадян.

Зрештою, хто як не молодь, завтра буде жити, працювати та створювати сім’ї в нашому районі чи області? Ми – освічені, сучасні, ініціативні та прагнемо змін. І хочемо, щоб наш район чи місто, були комфортним середовищем для життя і розвитку молодих людей. І далеко не всі з нас бажають поповнити ряди заробітчан за кордоном – ми хочемо будувати Європу у себе вдома! Ми хочемо, щоб міські бюджети формувалися, в тому числі, й для потреб молоді, а гроші молодих платників податків спрямовувалися на молодіжні освітні, культурні, музичні і спортивні проєкти та ініціативи.

То ж кого ж нам іще підтримувати, як не своїх? – Тих молодих хлопців та дівчат, які сьогодні беруть ініціативу в свої руки і йдуть змінювати життя нашої громади заради нас. На цих виборах 25 жовтня, які дають найбільше можливостей для змін на місцях, молодь – як виборці, так і молоді кандидати, мають спільний світогляд та спільні інтереси. 

Найбільше молодих кандидатів до місцевих рад йде саме у списках президентської партії «Слуга Народу», яка є насамперед – партією молоді та найбільше, з поміж інших партій, представляє інтереси молодих людей. «Збільшення представництва молоді у місцевій владі – це не лише шлях до очищення державної служби від корупції, але й запорука успіху та розвитку місцевої громади. У всіх розвинених країнах, економічний бум починався лише після того, коли за роботу на місцях бралися молоді менеджери», –  зазначає кандидат до обласної ради від партії «Слуга Народу» та один з наймолодших громадських активістів Львівщини – Роман Фединяк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ