Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 причин чому молоді варто прийти на вибори 25 жовтня?

Причина №4. Молодіжні кредити та економічна незалежність молоді

Прийди на вибори 25 жовтня щоб, мати можливість доступу до пільгових кредитів під найнижчі відсотки на житло, автівки чи відкриття власного бізнесу!

У сучасному світі багато мешканців Європи та Америки можуть собі дозволити чимало речей, про які українці можуть тільки мріяти, насамперед завдяки вигідним кредитам. У кредит під низькі відсотки на Заході купують житло, не витрачаючись на щорічну орендну плату, беруть нові автівки з салону, не шукаючи б/ушного металобрухту з-закордону, і сміливо відкривають власний успішний бізнес. В Україні ж, кредити, особливо для молоді, залишаються нереалістичною мрією, через скажені відсотки – часто не підйомні для громадян з пересічним рівнем доходу.

Проте, навіть в нашому місті та області, місцева влада цілком здатна створити стимулюючі для бізнесу умови та нормативну базу, яка зробить європейську розкіш доступною для молоді Львівщини. Вже сьогодні президентська партія «Слуга Народу» запроваджує пільгову програму кредитування «Доступні кредити 5-7-9%», якою скористалися тисячі українців.

А команда Президента на Львівщині на чолі з Максимом Козицьким ініціює розширення державної програми кредитування, насамперед, для потреб молоді, щоб нова генерація українців могла здобути власну економічну незалежність. «На Львівщині програмою «Доступні кредити 5-7-9%» вже скористалися сотні підприємців, що працюють, в основному, в галузі сільського господарства, переробної промисловості, торгівлі, охорони здоров’я. Отримані кредити допомагають їм реалізувати інвестиційні проєкти, поповнити обігові кошти, рефінансувати кредити, які вони отримували раніше. Проте вже наступного року ми плануємо розширити державну кредитну програму й на інші потреби молодих громадян: купівлю нерухомості, житла, автівок, комп’ютерної техніки, молодіжні стартами чи здобуття освіти», – зазначає перший номер списку президентської партії «Слуга Народу» до Львівської облради Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ