Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 причин обрати Apple iPad 10.2 у 2023 році

Обираючи планшет від Apple, можна зіткнутися з десятком незрозумілих характеристик. Ми описали головні переваги Apple iPad 10.2, а також запропонували кілька альтернатив. Тепер зробити вибір вам буде легше. 

Технічні характеристики iPad 10.2

Планшет випуску 2021 року все ще мега популярний, завдяки грамотному балансу між технічними характеристиками та вартістю. 

Ось кілька особливостей:

  • пам'ять. Є модель на 64 Гб або 256 Гб. Обирайте залежно від ваших потреб на зберігання фото, відео чи додатків;
  • екран. Встановлено якісний дисплей на 10,2 дюйма з роздільною здатністю 2160х1620 і IPS матрицею. Сенсор Multi-Touch і підтримка стилуса дозволять комфортно користуватися пристроєм художникам; 
  • камера. Вбудована стандартна основна камера на 8 Мп і фронтальна на 12 Мп, завдяки чому у вас вийдуть чудові селфі. Таких характеристик достатньо для спілкування в Zoom, Meets та інших робочих дзвінків;
  • процесор. Встановлено потужний для свого часу процесор A13 Bionic, який і у 2023 році дасть змогу без проблем виконувати більшість повсякденних завдань. Серед переваг — висока частота 2,65 ГГц і 6 активних ядер для повного розкриття каменю;
  • акумулятор. Купертинівці оснастили пристрій батареєю ємністю 32,4 Вт/год, завдяки чому планшет працює до 9 годин без підзарядки.

Планшет також цікавий за рахунок металевого корпусу і строгого дизайну. Є моделі з наявністю слота для SIM-карти та функцією e-SIM. Для когось це стане вирішальним аргументом.

Альтернативні варіанти iPad

iPad Mini 6. Головна особливість — у компактності. Усього 8,3 дюйма дисплея містять 2266х1488 пікселів роздільної здатності, завдяки чому дивитися відео чи читати документи дуже зручно. 

Всередині потужніший процесор A15 Bionic, якого вистачає навіть для сучасних ігрових рішень.

iPad Air 5. Цікава альтернатива п'ятого покоління з дисплеєм на 10,9 дюйма. Головна відмінність — у впровадженні процесора M1 від Apple на 8 ядер. Такий камінь витримає сучасні ігри, додатки та інші енерговитратні завдання. 

Встановлено 8 Гб ОЗП, щоб багатозадачність не викликала додаткових проблем. Краще вибирати версію на 256 Гб, щоб вільного місця вистачило на всі додатки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ