Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

iPad Mini 6 – чим приваблює “яблучний” планшет

Мало хто заперечить, що техніка американської компанії Apple є однією з топових у своєму сегменті. Це, ясна річ, стосується і планшетів, які купертинці випускають в широкому різноманітті, так би мовити, на будь-який колір та смак.

Одним з яскравих представників сімейства “яблучних” планшетів є Айпад міні 6 – компактний девайс, який, тим не менш, не обділений передовим «начинням» та багатим функціоналом, притаманним апаратам від компанії з Купертино.

Вирішили обзавестися продуктивним планшетом? Чому варто обрати саме iPad Mini шостого покоління?

Ключові «фішки» пристрою

Найпершою перевагою девайса є його компактні габарити та легка вага – всього трохи більше 290 грамів. А це вказує на те, що пристрій ви можете запросто носити у рюкзаку, сумці, сумочці, а відтак використовувати коли заманеться, наприклад, в громадському транспорті чи потязі тощо.

Тобто Айпад не буде тягарем, навіть навпаки – подарує можливість працювати, грати ігри чи просто «лазити» в Інтернеті будь-де і будь-коли.

Заразом варто виокремити й такі плюси:

  • Яскравий та максимально чіткий 8,3-дюймовий тачскрін, виконаний за технологією IPS, який дуже добре передає картинку та має широкі кути огляду;
  • Висока продуктивність: на борту пристрою – фірмовий шестиядерний процесор А15 Bionic, який працює як годинник та легко справляється із задачами різної складності;
  • Відмінна автономність. Одного зарядку вистачає на цілий день роботи планшета;
  • Захист – на високі. І це завдяки сканеру відбитку пальців, який убереже ваші дані від сторонньої доступу;
  • Дві сучасні камери. Йдеться про 12-мегапіксельну основну (доповнену спалахом) і 12-мегапіксельну фронтальну. Сенсори дають якісні знімки та відео. Серед «фішок» - новітня функція «Центрування в кадрі»;
  • Швидкісне підключення та передача даних – завдяки новому порту USB Type-C.

Окремо згадаємо одну з кращих операційних систем iPadOS 15, яка є дуже продуктивною, зручною та практичною для користувача.

До того ж апарат повністю сумісний з стилусом Apple Pencil другого покоління, що обов’язково порадує митців, дизайнерів та представників суміжного роду занять.

І ще одна особливість – алюмінієвий корпус, який виглядає дуже ефектно. А також на вибір різні колірні оформлення – від сірого до рожевого.

Якщо ви перебуваєте у пошуку компактного, але продуктивного планшета, Айпад Міні 6 – напевно, найкраще рішення, в якому ідеально поєднали продуктивність, технології та компактність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ