Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 тисяч доларів за життя: чиновник Полтавщини замовив вбивство бізнесмена

Чиновник з Полтавщини замовив вбивство, проте "кілером" виявилась підставна особа, яка працює на ДБР.
Фото - ДБР

Злочин імітували, після чого замовник отримав фотографії з "трупом". 

Чиновник з Полтавської області після тривалого конфлікту з бізнесменом, вирішив його вбити і шукав кілера. Та працівники ДБР розкрили його план і розпочали спецоперацію, в результаті якої зберегли життя підприємцю і затримали замовника злочину.

Про це повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"Працівники ДБР встановили, що планується вбивство підприємця з Полтавської області, для чого іде активний пошук виконавців з кримінального середовища. Для того, аби врятувати життя чоловіку та викрити організатора, розпочалася багатоетапна спецоперація з використанням технічних та агентурних можливостей Бюро", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, місцевий чиновник одного з районів Полтавщини тривалий час конфліктував із підприємцем. Щоби приборкати опонента, посадовець вирішив вчинити радикально і почав шукати кілера, який зміг би виконати "замовлення". Вартість життя бізнесмена посадовець оцінив у 5 тис. доларів. Гроші за вбивство замовник планував передавати двома частинами. Завдаток передав ще у грудні 2022 року, а решту обіцяв вже після того, як впевниться у роботі кілера та отримає фотографії із вбитим чоловіком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ